Opskrift: Kalkun med whisky
Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges med
spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt
olivenolie. Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik
en skål
til det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en bradepande og skub den
ind
i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode
resultat. Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får
et
ordentligt pulver. Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem. Efter
en
hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med
stajninngn.
Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN. Efter ænnu en hal tsims tschid
schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn.
PASCH PÅ
att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn. Å sschhå tsar vi ænnnu
fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn
trææhææ tsimer (schhirka - åp i røwwwen mæ det!) Huuschk å piss vær
tiiihiiinde minut! Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn
til
åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!. Tsa så ænnnnu en
schlllurrrk og
prøvvvnåkkkkngang å få kræææet UD! Samml så den satansforbanddde
piiihhhiipfuuul op fra gåååhååålllwwet og smid den påå et faahhad.
PASCH på
a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
Kann du
ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen (åååopppogssccchtå
dengikscchkuikkk
tihihihaihi......schku åssspissslimajet). Tag en lur. Spis næste dag
kalkunen kold med mayonaise og aspirin.
|