Rigtige Mænd Laver Mad

Chili con carne:

Sikkert nok til en lille landsby

2 kg. hakket kalv- og flæsk

4-5 store løg

4-5 fed hvidløg

3-4 Peberfrugter

4-6 stk. friske chillipebre (alt efter styrke)

4 ds. hakkede tomater

4 ds. røde kidneybønner eller chillibønner

2 tsk. Koriander

2 tsk. Spidskommen

4 tsk. oregano

3-5 laurbærblade

Salt, chillipeber (cayonnepeber) efter smag

Olie

Maizena til evt. jævning hvis chillien bliver for våd.

 

 

Anvend en 10 liters gryde til formålet. Løg og hvidløg hakkes og svitses i olie. Kalv- og flæsk tilsættes sammen med krydderierne, peberfrugter i tern og hele chilier samt de hakkede tomater og bønner. Står i et par timer og simrer og jævnes evt. til sidst med maizena.

 

Tilbehør: Brød og creme fraiche.