Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

    Kinesiske Forårsruller

    Spises som forret – 6 personer.

   

 

Ingredienser:

300 ml vand

125 g mel

1 æg

salt

200 g magert svinekød

1 løg

½ tsk. Sambal Oelek (stærk peberpasta)

1 spsk. sød soja sauce

100 g porrer

100 g bønnespirer

200 g hvidkål

I fed hvidløg eller ½ tsk. hvidløgspulver

3 terninger bouillon

 

Tilberedning:

Skær svinekødet i meget små terninger og brun dem i 10-15 min. Tilsæt skivede løg og brun til de er gyldne. Tilsæt soja sauce og Sambal Oelek og brun det let. Skær alle grøntsagerne i små stykker, bland dem med smuldrede terninger og salt og kom det på panden. Lyn -steg til det er varmt. Lad det køle af.  Lav en lind dej af vand, mel, stiftpiskede æggehvider og lidt salt.  Kom olie på en stegepande og kom dejen på som til pandekager, men  forårsruller skal kun steges let på een side.  Så snart de slipper panden, tages de at og afkøles. Derefter kommes fyldet i og pandekagen foldes omkring det. Samlingerne lukkes med æggehvide eller vand. Til sidst steges de på panden (eller i olie i friture) og serveres med sød soja sauce på bordet.