Rigtige Mænd Laver Mad

Forsiden ] Tilbage ]

 

Opskriften på grillede rejer er fundet på hjemmesiden her, og er fra bogen “Seven Stars Cookbook – Recipes From World Class Casino Restaurants”.  
Herhjemme i Danmark forbinder vi måske ikke
casino spil med god mad, men i Las Vegas kæmper de store casinoer om at have de bedste restauranter og de bedste kokke.
Sidste år udkom der så også en kogebog med 125 lækre opskrifter fra de bedste kokke på Harrah’s Entertainments casinoer.

 

Grillede rejer

4 pers.

 

Ingredienser: 1 lille løg, skåret i små tern
6 fed hvidløg
½ kop rapsolie
1 laurbærblad
1 tsk sød paprika
1 tsk hakket frisk timian
1 tsk hakket frisk oregano
1 tsk hakket frisk rosmarin
1 tsk hakket frisk bredbladet persille
500 g rejer med skaller og hoveder
¼ kop tør hvidvin
¼ kop brandy
½ kop vand
½ kop usaltet smør ved stuetemperatur

 

Tilberedning:

Olien skal varmes over medium høj varme i en stor sauter- eller stegepande. Tilsæt løg og sauter ca. 5 minutter til de er let brunet.
Tilsæt hvidløgsfed og sauter ca. 2 minutter, til de er gyldne. Tilsæt krydderurter og krydderier og sauter i 1 minut.
Tilsæt rejer og sauter i 2 minutter. Sluk for varmen og hæld brandy i og antænd.
Panden rystes forsigtigt indtil flammerne aftager. Tilsæt hvidvin og skru op for varmen igen til medium varme.
Kog i 1 minut og tilsæt derefter vandet. Til sidst, tilsæt smør og rør rundt indtil smørret er smeltet.